Uw eigen landgoed aan de IJsselLandgoed Nieuw Bellinkhof is de jongste parel in het snoer van landgoederen en landerijen in de IJsselvallei.
Het is gelegen aan de IJssel tussen het dorp Twello en Hanzestad Deventer. De locatie is goed bereikbaar vanaf de A1. Het landgoed bevindt zich in de gemeente Voorst.
Het landgoed grenst aan de Wilpse Dijk. Aan de overzijde daarvan liggen de schitterende Lazaruskolken en de buitendijkse uiterwaarden. Nieuw Bellinkhof heeft twee landgoederen als buur: aan de oostkant ligt het bosrijke De Kleine Barchel en aan de westkant het toekomstige landgoed De Fliert.
Uw landgoed bevindt zich op fietsafstand van het historisch centrum van Deventer en het levendige dorp Twello. Deventer blinkt als Hanzestad uit in culturele evenementen. Twello heeft met 13.500 inwoners goede voorzieningen. Vanuit uw landhuis bent u met de auto zo in het dorp Twello, in de stad Deventer en op de snelweg. Apeldoorn, met vliegveld Teuge, en Zutphen zijn vlakbij.
Landelijk gezien ligt Nieuw Bellinkhof zeer centraal. In een uurtje rijdt u naar Amsterdam of aan de Duitse grens. In een half uur reist u naar Arnhem en Zwolle. De NS-stations van Twello en Deventer zijn onder fietsbereik.Deventer, gastvrije HanzestadEen stad aan een rivier heeft iets levendigs, iets frivools, en meestal ook iets Bourgondisch: het leven is er goed! Alsof het stromende water elke dag opnieuw de stad voorziet van een vers levenselixer. Dat verklaart misschien de vitaliteit van Deventer: een levendige stad met monumentale sfeer, waar het goed verblijven is. Kijk voor alle voorzieningen, winkels en culturele events op www.vvvdeventer.nl.